Commentaren: 16
 • #16

  Patrick en Samantha (maandag, 17 augustus 2020 10:20)

  Wij hebben 2 lieve hondjes uit Roemenië. 1 hiervan is zeer actief en een blij ei. De ander is wat rustiger.

  Dit botste vreselijk waardoor ze ook begonnen te vechten. Wij waren einde raad. We waren erg blij dat Daniel naar ons toe wilde komen om ons te helpen.

  Wij zijn zeer blij dat hij ons heeft laten inzien dat het allemaal goed komt en dat wij uiteindelijk geen afstand hoeven te nemen van 1 hondje.

  We zijn nog flink aan het trainen en oefenen om ze weer bij met elkaar te laten spelen.

  Wij willen dan ook Daniel heel erg bedanken voor zijn hulp.
  Ook namens Duke en Eevee heel erg bedankt.

 • #15

  Pascal Aerdts en Ria Wittebol (woensdag, 15 april 2020 10:38)

  Wij hebben een kruising Welsh Corgi Boerenfox. Zij bleef naar alles blaffen en zeer bang voor alles. Puppycursus hielp niet, we hadden al heel veel geprobeerd en waren radeloos. Toen kwamen wij Daniel tegen en dachten, ach we kunnen het proberen.

  We hebben een sessie gedaan met Daniel, echt alles kwam aan bod! Het blijkt dat ze Kennelsyndroom heeft, ze is in haar socialisatieperiode ernstig mishandeld. Wij wisten al dat ze mishandeld was maar nu weten wij ook hoe we hiermee om moeten gaan! We kunnen nu goed haar lichaamstaal lezen en hiernaar handelen. Het zal misschien nooit helemaal over gaan maar we zijn al heel goed op weg.

  Daniel is heel vriendelijk en geduldig, wij waren beetje zenuwachtig wat er allemaal gezegd zou worden, maar dat was helemaal niet nodig. Wij bevelen Daniel zeker aan en zullen zelf ook nog een afspraak maken, Onze pup is nu echt weer een pup dankzij Daniel. Heel erg Bedankt.

 • #14

  Linda en Nikan (vrijdag, 17 januari 2020 22:15)

  Hoi ik ben linda en heb een malligator van 18 maandjes (melchelse herder).
  Nadat ik door eigen schuld veel problemen begon te ondervinden met mijn puppekind heb ik de hulp van Daniel ingeschakeld.
  Problemen: trekken aan de riem, uitvallen naar andere honden
  Week erop had ik al een afspraak en daar is mij een hoop duidelijk geworden.
  Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd en begreep ik het even niet gewoon opnieuw de uitleg.
  Daniel is rustig ( wat goed helpt tegen de zenuwen) en hij weet waar hij over praat.
  3 weken erna vervolg afspraak gehad en ook daar weer veel van geleerd.
  Al zit ik met vragen of een probleem tussendoor mag je altijd bellen mailen appen��

  Zou ik Daniel aanraden?
  JA absoluut!

  Nikan en ik zijn er nog lang niet maar kan wel met de handvaten van Daniel aan de gang

  Ik kan het niet vaak genoeg zeggen
  Maar nogmaals Daniel dank je wel!


 • #13

  Sheila & Michel (maandag, 09 december 2019 22:22)

  Na medische - en gedragsproblemen hebben wij ons makkertje, boxer Preston, redelijk onder controle gekregen. Er zijn alleen nog een aantal punten waar je tegenaan loopt die je maar niet onder controle krijgt! We wilden een gedragstherapeut vragen of hij/zij ons "handgrepen" kon geven t.a.v. het gedrag van Preston. Na wat puzzelen kwamen we bij Daniel uit en hebben hem onze problemen voorgelegd. Daniel is een consequente man die zelfverzekerd is en weet waar hij mee bezig is. Zijn aanpak is goed onderbouwd mede door jou op een positieve manier te laten zien wat je verkeerd doet. Heeft een goede theoretische achtergrond en kan dit in de praktijk heel goed overbrengen. We hebben veel geleerd van onze verkeerde manieren van denken, werken en omgaan met Preston. We zijn nu bezig om hieraan te werken. Daniel's feedback is zeer goed en hij is altijd bereid om te luisteren als je belt en/of reageren op je mail. In één woord: fantastisch!!

 • #12

  Koert en Marjolein (zaterdag, 19 oktober 2019 12:47)

  Onze reu (mix, asielhond) was zacht gezegd onstuimig ten opzichte van andere reuen. Dat maakte ontspannen uitlaten soms best lastig.
  We zijn blij dat we Daniël gevonden hebben om ons hierbij te helpen. Daniël heeft het probleem goed in kaart gebracht, en geeft duidelijke en bij ons en de hond passende instructies. Fijn met hem te oefenen, en fantastisch dat we de tips dezelfde dag nog in de mail krijgen. Na 2 trainingssessies gaat het duidelijk beter en hebben we weer veel meer plezier met de hond.

 • #11

  Janneke en Wendy (donderdag, 13 juni 2019 10:51)

  Wij hebben een angstige Friese stabij en zochten hulp bij Daniël.
  Daniël heeft ons geleerd hier mee om te gaan, de taal van onze hond te leren interpreteren.
  Zonder oordelen en neutraal! Ontzettend fijne benadering en krijgen altijd weer een boost als hij is geweest.
  Houdt rekening met de hond, maar ook met het baasje!
  Na een paar oefeningen wordt onze hond steeds zelfverzekerder en is er zelfs ruimte voor extra oefeningen.
  Echt een aanrader!
  Bedankt Daniël!

 • #10

  Tim de Beet (vrijdag, 19 april 2019 12:48)

  Daniel is vlot, weet veel en legt goed uit. Hij legde ons uit dat we in plaats van negatief bestraffen ook positief konden straffen, waardoor wij zelf rustiger zijn richting onze hond, de hond minder fel reageert en uiteindelijk afleert om gedrag te vertonen.
  In het begin heeft onze hond geprobeerd extra aandacht te krijgen door extra te gaan blaffen, maar dat is afgenomen door dat te negeren en nu weet de hond dat hij met blaffen niks voor elkaar krijgt.

 • #9

  Janne (zondag, 31 maart 2019 21:57)

  Wij hadden de hulp van Daniël ingeroepen omdat we niet zeker wisten of we het gedrag van onze hond goed interpreteerde en hoe erop te reageren. Door Daniëls uitleg weet ik beter hoe mijn hond zich voelt en heb ik meer vertrouwen in haar gekregen. Vooral de training met Daniël's hond erbij heeft goed geholpen. Ik ben nu zelf meer ontspannen met wandelen en daardoor kan ik haar ook meer loslaten lopen, iets wat ik heel belangrijk vind. Bedankt Daniël!

 • #8

  Sjannie & Ramon (zondag, 27 januari 2019 15:06)

  Enige tijd geleden 2 honden uit Spanje geadopteerd. Uiteraard hadden/hebben ze daar een "rugzakje" aan over gehouden. Het trekken aan de riem met daarbij overenthousiast benaderen van anderen honden en het alleen thuisblijven waren de grootste uitdagingen. Het eerste gaat inmiddels, met de aanwijzingen van Daniel, supergoed. Het tweede vergt nog wat meer oefening maar gaat ook zeker goed komen. Bedankt zover Daniel.

 • #7

  Fam. Kok (zaterdag, 29 december 2018 19:52)

  Wij zijn heel tevreden over daniël!
  Wij hebben 2 honden van 2 jaar die hier de boel op stelten zetten.
  We hebben nu een intake gehad en een eerste training.
  Daniël is een vriendelijke jongen die duidelijk weet waar hij over praat.
  We hebben van hem methodes geleerd om om te gaan met de eetmomenten hier zijn we sinds het eerste gesprek mee bezig en merken al veel verschil.
  Ook hebben we bij de eerste trainingen oefeningen gekregen die we moeten uitvoeren ook hiermee merken wij veel vooruitgang bij de honden.
  We hebben al een vervolgafspraak staan en hebben er vertrouwen in dat de trainingen onze honden meer handelbaar maken

 • #6

  Irene Hekking (woensdag, 24 oktober 2018 19:50)

  Ik ben heel blij met de hondentrainer Daniel en zijn training.
  Moet zelf nog extra oefenen maar merk met mijn hond al meteen het verschil...
  Handvaten waar ik echt iets mee kan.
  En rustig vanuit mijn eigen huis en buurt met Daniel de trainer is ook ideaal..!
  De hond kent de buurt en het leren wordt makkelijker.
  Echt top. !!
  Mij heeft Daniel vertrouwen gegeven dat het gaat lukken. Dat zie ik ba deze eerste sessie al !,

 • #5

  Bob en Berry (zondag, 05 augustus 2018 11:50)

  Na een vervelend bijtincident waar onze Rottweiler van bijna 2 jaar de dupe van werd is hij angstig en agressief geworden naar vreemden, auto's en fietsers. Om dit weer in goede banen te leiden moesten we actie ondernemen en zijn terecht gekomen op de site van Orthros. We hebben 2 sessies gehad met een hoop huiswerk voor de baasjes
  en zijn er zeker van dat het, samen met Daniel, gaat lukken!

 • #4

  Katinka & Michiel (zondag, 24 juni 2018 12:19)

  Onze Australian Labradoodle had een behoorlijke achterstand opgelopen in de opvoeding, doordat hij door ziekte niet deel kon nemen aan de geplande puppy-cursus. De nieuwe cursus inplannen liet op zich wachten, met als gevolg: gedragsproblemen in de vorm van, happen, opspringen, in kleding hangen, geen seconde alleen kunnen zijn, in paniek raken als we ons ’s ochtends klaar gingen maken voor de dag, niet luisteren, trekken aan de lijn én het feit dat onze katten na verloop van tijd alleen nog maar boven leefden. Want zodra hij de kans kreeg, dook hij boven op ze.

  Online op zoek gegaan naar iemand die ons hierbij kon helpen. Heel veel sites van trainers bekeken, maar naar de site van Daniel bleven we terug komen. Direct, to the point in combinatie met liefde en passie voor zijn vak. En dat bleek in de praktijk ook! Binnen 3 sessies hadden we het met zijn hulp onder controle. Indrukwekkend ook om te zien hoe onze hond vanaf de eerste seconde dat hij kennis maakte met Daniel, bij Daniel al meteen heel ander gedrag liet zien. Dat bevestigde, wat je eigenlijk wel weet, dat je natuurlijk zelf het probleem bent...:-). En dat geeft hoop! En die hoop geeft de motivatie om goed aan de slag te gaan met je hond onder Daniel’s begeleiding. Bijzonder hoe snel je dan resultaat ziet en hoe leuk dat is! Na iedere sessie binnen 24 uur keurig verslag, aandachtspunten en oefeningen als huiswerk.
  We kunnen het echt iedereen aanraden; hij heeft ons enorm geholpen!

 • #3

  Manfred & Yvonne (zondag, 18 maart 2018)

  Wij zijn bij Daniël terecht gekomen omdat onze hond (Mechelse herder) tijdens het wandelen vaak in de riem ging hangen en daar niet meer mee ophield. Dat terwijl hij binnen heel erg gehoorzaam is en direct iets loslaat als dat gevraagd wordt. Daniël heeft veel verteld over gedrag bij honden in het algemeen, hij heeft ons ook laten zien hoe wij de houding van onze hond kunnen lezen en zijn gedrag beter kunnen begrijpen. Vervolgens zijn wij samen gaan trainen en heeft hij goede tips gegeven om het “in de riem hangen” te stoppen en af te leren. Dit heeft ervoor gezorgd dat de wandelingen weer een stuk gezelliger zijn. In gesprek met Daniël merk je dat hij veel kennis heeft over hondengedrag en dat dit een passie is, echt een aanrader dus.

 • #2

  Patricia (zondag, 11 maart 2018 12:25)

  Wij zijn bij Daniël terecht gekomen omdat onze reu niet altijd even goed reageerde op andere reuen.
  Wij zijn heel erg te spreken over de wijze waarop Daniël traint. Hij heeft eerst goed in beeld gebracht wat het probleem was. Vervolgens zijn wij in het park gaan trainen. Vooral de één op één begeleiding in de praktijk hebben wij als heel waardevol ervaren. Door in het park vreemde honden tegen te komen, kon je gelijk zien hoe de tips werkten. Daniël heeft ons en onze hond heel goed geholpen.

 • #1

  Reina Flantua (dinsdag, 02 januari 2018 18:23)

  Daniel heeft zowel onze Jones, bastaard Maltezer, als onze Victor, labradoodle getraind.
  Verbazingwekkend hoe snel ze zijn veranderd in gehoorzame honden.
  Hij geeft duidelijke uitleg en is geduldig met ons geweest.
  De honden zijn gek op hem, we zien dat ze de training leuk vinden.
  Nu moeten wij consequent zijn en genieten van de vele wandelingen.