diensten & tarieven

Iedereen verdient een betrouwbare hond die een waardevolle aanvulling biedt op het gezin. Niemand wil een hond die frustraties en ongemak oplevert. In welke rol dan ook! Door mij doorlopend te verplaatsen in de klant en de service te bieden die ik zelf graag zou willen ontvangen, is het verlenen van een groot spectrum aan diensten mogelijk. Er wordt alleen gedacht in oplossingen, bijna alles kan!

Diensten

gedragstraining & therapie

Bedenk eens hoe fijn het is om te wandelen door het park of over het strand en niet bang te hoeven zijn voor wat de hond kan doen. Het is niet nodig om omver getrokken te worden omdat de hond uitvalt naar honden of mensen, achter katten aan wil jagen, of zich niet kan gedragen rond bezoek.

Met specifieke oefeningen kunnen bijna alle problemen aangepakt worden op een moderne, natuurlijke, diervriendelijke manier.

 

kant & klare "dual purpose" honden

Iedereen weet hoe beangstigend het kan zijn om alleen thuis te zijn, of  's avonds over straat te moeten tussen de hangjongeren. Een hond biedt uitkomst. Maar doet hij wat er verwacht wordt als puntje bij paaltje komt?

Orthros biedt dual purpose honden voor persoonlijke bescherming aan die helemaal naar uw situatie worden getraind. U krijgt een liefdevol gezinslid die uzelf, uw gezin, plus huis & haard kan beschermen. Volledig getraind naar uw wensen.tarieven

  • kennismakings-sessie  / intake gedragstherapie                               € 35,00.       (digitaal is gratis.)
  • training of gedragstherapie per sessie:                                                  € 90,00        (de duur van een sessie is 1,5 uur, plus/min 15 min.)
  • reiskosten vanaf stand plaats ORTHROS per kilometer:                   € 0,40
  • 10% korting voor veteranen

 

 *alle genoemde tarieven zijn inclusief  21%  BTW.

 


'no cure, no pay'

Onder bepaalde voorwaarde is het mogelijk om training en therapie te krijgen met  'no cure, no pay' garantie. Voor aanvang van de sessies word tijdens de intake besproken wat het einddoel moet zijn en wat ieders taken in het proces zijn. Dit word schriftelijk vast gelegd. Mocht u niet tevreden zijn over het eind resultaat, geld terug.  Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.